Добре дошли!

Мечтаете за нов автомобил? Избрали сте нещо специално? Все пак трябва да останат пари и за почивка?! Оставете на нас! Ние ще осъществим тази мечта!
В тази директория ще намерите подробна информация за поръчката на автомобил от Северна Америка (САЩ и Канада) - как да изберете, какво ще ви струва, как новият ви автомобил ще достигне до вас...

Мечтаете за нов автомобил? Избрали сте нещо специално? Все пак трябва да останат пари и за околосветско?! Оставете на нас! Ние ще осъществим тази мечта!

Здравейте, скъпи клиенти!

Преди да изберете модел и начина на закупуване трябва да имате ясна представа за пазара на автомобили, най-изгодните опции за пазаруване, начин и срокове на доставка, такси. По-долу ще намерите подробна информация и пример за закупуване на автомобил от аукцион. Може да се свържете с нас на +359897662661, да ни посетите в офиса ни на „Цариградско шосе“ 337, да ни пишете на cars@america-import.com, facebook или да уговорим виртуална среща.

Стъпка 1:

Определяте сами или с наша помощ Вашия бюджет за придобиване на МПС.

Стъпка 2:

Чрез посочените по-долу линкове Ви насочваме към най-надеждните и популярни сайтове за покупка на автомобили. На седмица в тези сайтове се продават над 200 000 автомобила.
Ако решите да изберете автомобила си сами, ние ще ви консултираме за всеки един избран от Вас автомобил. Ако имате нужда от нашата експертна препоръка, ние ще направим подбор според вашите критерии.

Стъпка 3:

Ако все още не сте се свързали с нас, сега е моментът - обадете се на +359897662661 и ще проведем предварителен разговор/среща или директна договорка (за клиенти, изпълнили стъпка 4).

Стъпка 4:

Сключване на договор.
Така гарантираме Вашата сигурност и можем да стартираме работа по Вашата поръчка, започвайки с пълна проверка на автомобила.

Стъпка 5:

Първо плащане - превод на 15% от сумата, която сте готови да платите за избрания от Вас автомобил. Сумата трябва да бъде преведена 24 часа преди началото на търга. Тази вноска е необходима поради правилата на аукционите за гарантирани обезщетения за неплатена спечелена стока на търг.

Стъпка 6:

Самото участие на търга се извършва лично от нас до посочената от Вас стойност. Оставаме във връзка през цялото време. При желание от ваша страна може да присъствате.

Калкулации по реален проект:

Автомобилът, използван в примера, закупихме от аукцион през 2018 г. - сравненията са базирани на пазарната статистика и валутен курс през същата година.
Mercedes Benz C300 AMG Coupe на 27 км – 2017

Предвиден бюджет за покупка: 20 000 $
Печелим търга на 14 000 $
Продавачът ОДОБРЯВА (има опция продавачът да не се съгласи с цената и да предложи своята минимална. В този случаи се свързваме с Вас и Вие вземате решението). 14 000 $ + 600 $ Fee (комисионна на продавача посредник – сайта) + 10-20% такси (такси към държавата, различни за всеки щат в САЩ и Канада) + наземен транспорт (базите ни за товарене са на 5 места в Северна Америка, съответно всяка стока трябва да достигне до тях. Цената варира от разстоянието. В този случай работим с най-далечната възможна точка и транспорта възлиза на стойност 2000 $ (възможно най-ниската е 100 $).
Така достигаме до крайната експорта стойност от (14 000 + 600)*10% +2 000 = 18 060 $ x 1,32 лева = 23 840 лв.
От крайната сума 23 840 лв. се минусират 10% или 2 640 лв. (остатък от аванса) и крайната сумата за доплащане става 21 200 лв.
Тази стойност трябва да се заплати в рамките на 24 часа от датата на търга.

Стъпка 7:

Според дестинацията, от която е закупен автомобила, се определя времето, за което ще бъде транспортиран до някоя от нашите бази – от няколко дни до 4 седмици. От момента на доставка до пристигането в Европа изминават още 3 седмици. АВТОМОБИЛЪТ Е В ЕВРОПА!

Стъпка 8:

Следващото плащане ~ 7 000 лв., от него се приспадат 5% или 1320 лв. от платения аванс = 5 680 лв.(информирани сте с подробности за разпределението на плащанията по време на консултацията).
До 2 седмици автомобилът е в нашата база в София, откъдето може да бъде взет или изпратен към клиента.
За сумата от 30 840 лв. ставате притежател на автомобил с ПЛАТЕН ТРАНСПОРТ, МИТО и ДДС с пазарна стойност от над 60 000 лв.

Стъпка 9:

Най-важният момент за нас, защото вие вече сте доволни. Може да споделите Вашето мнение с близки, приятели и партньори в бизнеса.
Това е нашата услуга за Вас!

Банкова гаранция

За да осигурим допълнителна сигурност на нашите клиенти, ние можем да издадем и банкова гаранция. Тя оскъпява договорната стойност на автомобила с 10% (при издаване на банкова гаранция се блокират средства на компанията от страна на банката издател).

още

Технотест и Регистрация в КАТ – оставете на нас. Ние съдействаме на всеки наш клиент, който има нужда от помощ при регистрацията и технотест на автомобил.
Ремонт и резервни части - ние сме на среща при необходимост от помощ за откриване и закупуване на търсената стока.
Застраховки - съдействаме за преференциални условия при сключване на Гражданска отговорност и Автокаско.

Препоръчано:

За Ваше улеснение препоръчваме да изберете цялостната услуга: закупуване + доставка + ремонт + технотест + регистрация + застраховка.

сайтове

Може да разгледате наличните автомобила на пазара в САЩ и Канада на посочените по-долу линкове:

www.impactauto.ca
www.copart.ca
Внос коли америка аукцион
www.copart.com
aa
www.iaai.com
stark
www.starkautosales.com
sgi
www.sgi.sk.ca/salvage
repodepo
www.repodepo.ca
America Import LTD

Разгледайте наличните автомобили в нашия автопарк!

ремонт и резервни части

Няма нещо, което да не може да се оправи!