Добре дошли!

Мечтаете за нов автомобил? Избрали сте нещо специално? Все пак трябва да останат пари и за околосветско?! Оставете на нас!

Ние ще осъществим тази мечта!

Здравейте скъпи клиенти,

В тази директория ще Ви обясним каква е цялата процедура от мисълта за нов автомобил на най-ниската цена до доставката на посочения от Вас адрес.

Стъпка 1:

На посочените по-долу линкове Ви насочваме към най-надеждните и популярни сайтове за покупка на автомобили. На седмица в тези сайтове се генерират продажби за над 50 000 автомобила. На база личния ни опит ще ви консултираме за всеки един избран от Вас автомобил.

 

Стъпка 2:

Свързвате се с нас на телефонен номер +359882442168 или имейл cars@america-import.com и провеждаме предварителен разговор/среща или директна договорка (при клиенти, изпълнили стъпка 3) за поръчка на избрания от Вас автомобил.

 

Стъпка 3:

Сключване на договор.

 

Стъпка 4:

Превод на 15% от сумата, която сте готови да платите за избрания от Вас автомобил. Сумата трябва да бъде преведена 24 часа преди началото на търга. Тази вноска е необходима поради правилата на продавачите за гарантирани обезщетения за неплатена спечелена стока на въпросния търг.

 

Стъпка 5:

Самото участие на търга се извършва лично от нас до посочената от Вас стойност.

Пример:

Mercedes Benz C300 AMG Coupe – 2017

Предвиден от Вас бюджет за покупка: 20 000 $

Печелим търга на 14 000 $

Продавачът ОДОБРЯВА (има опция продавачът да не се съгласи с цената и да предложи своята минимална. В този случаи се свързваме с Вас и Вие вземате решението).

14 000 $ + 600 $ Fee (комисионна на продавача посредник – сайта)

+ 10-20% такси (такси към държавата, различни за всеки щат в САЩ и Канада)

+ наземен транспорт (базите ни за товарене са на 3 места в Северна Америка, съответно всяка стока трябва да достигне до тях.  Цената варира от разстоянието. В този пример взимаме най-далечната възможна точка на стойност 2000 $ (възможно най-ниската е 100 $).

Така достигаме до крайната експорта стойност от (14 000 + 600)*10% +2 000 = 18 060 $ x 1,32 лева  = 23 840 лв.

От крайната сума 23 840 лв. се минусират 10%  или 2 640 лв. (2 000 $) от аванса и крайната сумата за доплащане става 21 200 лв.

Тази стойност трябва да се заплати в рамките на 48 часа от датата на търга.

Стъпка 6:

Според дестинацията, от която е закупен автомобила, до някоя от нашите бази може да минат до 4 седмици, но може и само няколко дни. От момента на доставка до пристигането в Европа изминават още 3 седмици. АВТОМОБИЛЪТ Е В ЕВРОПА!

 

Стъпка 7:

Следващото плащане приблизително 7 000 лв., – 5% (1320 лева) от аванса = 5 680 лв. (повече информация по време на консултация).

До 2 седмици автомобилът е в нашата база в София, откъдето може да бъде взет или изпратен към клиента.

За сумата от 30 840 лв. ставате притежател на автомобил с ПЛАТЕН ТРАНСПОРТ, МИТО и ДДС с пазарна стойност от над 60 000 лв.

Стъпка 8:

Най-важната стъпка за нас, защото вие вече сте доволни. Може да споделите Вашето мнение с близки, приятели и партньори в бизнеса.

Това е нашата услуга за Вас!

ЗАБЕЛЕЖКА:

ДАДЕНИЯТ ПРИМЕР С АВТОМОБИЛ Е РЕАЛЕН НАШ ПРОЕКТ РЕАЛИЗИРАН ПРЕЗ 2018 година.

СТОЙНОСТТА НА РЕМОНТА + ТЕХНОТЕСТ + РЕГИСТРАЦИЯ БЕ ПРИБЛИЗИТЕЛНО 10 000 ЛЕВА.

Банкова гаранция за преведени от Вас суми – за да осигурим допълнителна сигурност на нашите клиенти ние издаваме банкова гаранция. Тя оскъпява договорната стойност на автомобила с 10% (при издаване на банкова гаранция се блокират средства на компанията от страна на банката издател).

Може да разгледате наличните автомобила на пазара в САЩ и Канада на посочените по-долу линкове:

www.impactauto.ca
www.copart.ca
Внос коли америка аукцион
www.copart.com
aa
www.iaai.com
stark
www.starkautosales.com
sgi
www.sgi.sk.ca/salvage
repodepo
www.repodepo.ca

Какво още можем да Ви предложим?

Документи

Оставете на нас! Предлагаме пълен набор от услуги - митническо представителство, технотест, регистрация в КАТ.

Стил

Можем да създадем автомобила на Вашите мечти. Вие описвате, ние рисуваме!

Грижа

Сред нашите партньори са водещи сервизи в страната. Може да разчитате на нас за доставка, поръчка на всичко за автомобила, обслужване.